top of page

Contact en reservatie bij KattenWeelde

KattenWeelde

Reserveren bij kattenhotel KattenWeelde

De reservatie bij kattenhotel "KattenWeelde" is pas definitief na ondertekening van het verblijfscontract en het betalen van 50 % van de totale verblijfkosten. De resterende 50 % betaalt u (of moet betaald zijn) bij het brengen van de kat. De overige (onvoorziene) kosten worden verrekend als u de kat komt ophalen. Alle betalingen dienen contant te geschieden.

De prijs wordt berekend op basis van de aantal dagen dat de kat in kattenhotel "KattenWeelde" verblijft. Alle gereserveerde dagen zullen aangerekend worden, ook als de kat vroeger wordt opgehaald. De kat gaat terug mee met de eigenaar na volledige betaling van de verschuldigde som.

Contactformulier

Heeft u een vraag? Aarzel niet ons te contacteren via onderstaand formulier, wij contacteren u zo snel mogelijk.

Upload File

Bedankt voor uw bericht! Wij contacteren u spoedig.

Openingsuren, aankomst- en vertrektijden kattenhotel

Brengen, halen en bezoeken gebeurt steeds op afspraak van 18 tot 23 uur, zodat er voldoende tijd gemaakt kan worden voor de kat en eigenaar. Zo garanderen we ook de rust van onze kattenhotelgasten.

Kattenhotel "KattenWeelde" is alle dagen OPEN, ook op zon- en feestdagen.

Lees hier hoe een dag in ons kattenhotel eruit zien.

Verblijf annuleren

Bij annulatie blijft 10% van de verblijfskost verschuldigd als schadevergoeding. Bij annulatie binnen de 7 dagen voor het verblijf, wordt de volledige verblijfkost aangerekend.

Indien de kat(ten) niet terug opgehaald wordt/worden, blijft de volledige verblijfkost verschuldigd door de eigenaar. Niet opgehaalde dieren worden naar het dierenasiel gebracht. Eventuele afstandskosten die aan het asiel betaald dienen te worden, zijn voor rekening van de eigenaar van de kat(ten).

Tarieven kattenhotel "KattenWeelde"

In de prijs is inbegrepen; gezellig logement, lekker eten, heel veel liefde en aandacht.

Voor de vakantie van onze hotelgasten rekenen wij volgende tarieven per dag:

tarief 2 katten

€ 22,00

(zelfde eigenaar)

tarief 1 kat
tarief 2 katten

€ 12,00

€ 30,00

(zelfde eigenaar)

Prijzen

Het verblijf van een mama poes met haar kleintjes kost 12,00 €/dag. De betreffende kittens tot 7 weken zijn gratis, ongeacht het aantal. Vanaf 7 tot 12 weken betaalt u 6,00 €/dag per jong.

Neem contact op voor een aangepaste prijsberekening wanneer meer dan 3 katten en/of voor een langere periode (meer dan 30 dagen) in ons kattenhotel zullen verblijven.

Om een plaatsje in het kattenhotel te reserveren, kan u hier het reservatieformulier downloaden. Gelieve 1 formulier per kat in te vullen en door te sturen naar info@kattenweelde.be.

Na ontvangst van het reservatieformulier beantwoorden we u zo snel mogelijk. De reservatie is pas definitief wanneer de voorschotfactuur (50% van het totale bedrag ) volstort is.

Mocht u nog bijkomende vragen hebben, aarzel dan niet om die bij uw MAIL te vermelden of om telefonisch contact op te nemen.

Contacteer ons

Oude Zoerlebaan 6
2260 Westerlo

bottom of page