top of page

Huisreglement van kattenpension KattenWeelde

De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk verblijfscontract bij kattenhotel "KattenWeelde".

lijn

Regels van ons kattenhotel

  • Er wordt altijd katteneten van verschillende merken en vers drinkwater voorzien

  • Indien uw kat speciale voeding nodig heeft, gelieve dit dan mee te brengen

  • Kleine medische verzorging en normale vachtverzorging is inbegrepen in de service

  • Extra verzorging kan op vraag van de eigenaar mits meerkost

  • De eigenaar dient ons mee te delen of de kat al dan niet gesteriliseerd is

  • Uw kat wordt enkel aanvaard in goede lichamelijke en verzorgde conditie en mag gedurende de laatste 4 weken geen besmettingsgevaar betekenen voor mens en dier

  • Uw kat dient ingeënt te zijn tegen kattenziekte, niesziekte en leucose

  • Opgelet: niet-gecastreerde katers ouder dan 6 maanden, katten die niet gevaccineerd zijn en katten zonder vaccinatieboekje kunnen wij helaas niet aanvaarden

  • Bij onverwachte ziekte zullen wij de dierenarts van de eigenaar of onze eigen dierenarts raadplegen. De kosten zijn voor de rekening van de eigenaar van de kat

Algemeen reglement kattenhotel

Voor de katten is er altijd eten voorzien van verschillende merken. Er is zowel droogvoer als natte voeding beschikbaar. Indien uw kat speciale voeding nodig heeft, gelieve dit dan mee te brengen.

Bij het inschrijvingsformulier van kattenhotel "KattenWeelde" vindt u ook een vragenlijstje waarin u de eetgewoontes van de kat kan noteren zodat we daar rekening mee kunnen houden.
In het kattenhotel is er steeds overal vers drinkwater ter beschikking.
Kleine medische verzorging, zoals bvb. het toedienen van medicatie, is inbegrepen in de prijs.
Normale vachtverzorging is inbegrepen in onze KattenWeelde kattenhotel service. Extra verzorging zoals wassen, toilettage, ontklitten, show klaar maken e.a. .... die op vraag van de eigenaar worden uitgevoerd, zijn voor rekening van de eigenaar van de kat.
De eigenaar dient ons mee te delen of de kat gesteriliseerd is of niet.
!!!NIET gecastreerde katers!!! ouder dan 6 maanden kunnen wij helaas niet aanvaarden in kattenhotel "KattenWeelde".

Anchor 1

Gezondheid in het kattenhotel

Uw kat wordt enkel aanvaard in een goede lichamelijke en verzorgde conditie. Zij mag, tijdens de laatste 4 weken, niet in een toestand zijn geweest die enig besmettingsgevaar kan betekenen voor mens en dier.

Uw kat dient ingeënt te zijn tegen kattenziekte, niesziekte en leucose en dit tenminste 14 dagen voor het brengen van de kat (maximaal 10 maanden voor het verblijf). Inenting tegen chlamydia is aan te raden, maar niet verplicht.
Het vaccinatieboekje dient meegebracht te worden bij het brengen van de kat en het blijft in het kattenhotel zolang de kat er verblijft.
!!!OPGELET!!! Katten die niet de nodige vaccinaties hebben gekregen of hun vaccinatieboekje niet bij hebben, kunnen wij helaas niet aanvaarden in kattenhotel "KattenWeelde"!
Van deze voorwaarden kan onder geen beding afgeweken worden. Besteed hier dus voldoende aandacht aan.

Vlooien en wormen worden meteen bij het binnenkomen door een zeer gerichte en verplichte preventieve behandeling voorkomen. Wij doen eventuele vlooienbandjes uit (deze beschermen onvoldoende) en brengen een antivlooi- en ontwormingsmiddel aan op uw kat. Deze behandelingen zijn verplicht en worden tegen gereduceerd tarief gegeven.
Indien er tijdens het verblijf toch vlooien of wormen zouden worden vastgesteld, dan zullen wij deze hiervoor behandelen, op kosten van de eigenaar (7,00 €).
Bij onverwachte ziekte zullen wij de dierenarts van de eigenaar of onze eigen dierenarts raadplegen. De kosten zijn voor de rekening van de eigenaar van de kat. Een verklaring van de dierenarts zal daarbij opgesteld worden. Zieke katten zullen steeds in quarantaine geplaatst worden.
Katten die een ziekte hebben die niet besmettelijk is voor andere dieren, zoals katten met suikerziekte, hebben dagelijks een injectie met insuline nodig. Ook zij zijn welkom in kattenhotel Kattenweelde. Er zijn wel zaken waarmee u van tevoren rekening moet houden. Door overplaatsing van de kat kan bv. de suikerspiegel ontregeld worden, met alle risico's van dien. Uiteraard zullen wij deze katten extra in de gaten houden en meteen de dierenarts inschakelen als er iets mis dreigt te gaan.

Als u een dier in het kattenhotel onderbrengt doet u dat op eigen risico. Uiteraard hopen wij dat u uw kat na zijn vakantie weer kerngezond en springlevend bij ons ophaalt, maar er kan natuurlijk ook iets misgaan. Het dier kan ziek worden en in het ergste geval komen te overlijden. Een overleden kat houden we in de koeling, zodat u de gelegenheid krijgt om afscheid te nemen en te beslissen wat er met de kat moet gebeuren.

ONS VOLLEDIGE HUISREGLEMENT DOORGELEZEN? DAN IS UW KAT HELEMAAL KLAAR VOOR EEN VERBLIJF IN KATTENWEELDE. CONTACTEER ONS GERUST VOOR MEER INFORMATIE OF EEN RESERVATIE!

bottom of page