top of page

Een dag in kattenhotel KattenWeelde Westerlo

Een blik achter de schermen in ons kattenpension

opstaan met sfeervolle muziek - Kempen, Antwerpen

Van ’s morgens…

Opstaan! Bij kattenhotel KattenWeelde starten we de dag met zachte sfeervolle muziek. We controleren het algemene welzijn van elke kat en geven ze een dikke knuffel. De katten krijgen eten en vers drinkwater. We bieden medische verzorging waar nodig. Kattenbakken en rennen worden grondig gereinigd. In ons kattenpension knuffelen, spelen, borstelen wij en verzorgen we onze gasten. Met interactieve speeltjes kunnen katten urenlang ongestoord kattenkwaad uithalen.

Tot ’s avonds.

Tegen de avond kijken we nog eens rond. Dan is het tijd voor een klein onderhoud van de kattenbakken en het verversen van drinkwater. Restjes eten worden weggenomen en indien nodig worden medische zorgen toegediend. Iedere kat krijgt nog een dikke knuffel. De lichten worden gedoofd en de muziek gaat uit bij kattenhotel KattenWeelde. Welterusten en tot morgen… Bedtijd in KattenWeelde.

interactieve speeltjes

IN CONTACT MET UW KAT?

lijn
Kattenhotel KattenWeelde

Kattenpension KattenWeelde houdt baasjes graag op de hoogte van de staycation van hun lieveling.

Op onze homepagina kunt u doorklikken naar onze facebookpagina “Kattenhotel KattenWeelde”, waar geregeld leuke vakantiefoto’s en tekstjes opduiken die u een blik gunnen in het verblijf van uw kat.

KATTEN BELEVEN DE TIJD VAN HUN LUILEKKER LEVEN IN KATTENHOTEL KATTENWEELDE IN WESTERLO. CONTACTEER ONS KATTENPENSION EN BOEK METEEN EEN PLAATSJE VOOR UW KAT!

bottom of page